Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Ανακοίνωση ειδικών τμημάτων ιταλικής γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους

Ανακοινώσεις Διεύθυνση Διοίκησης Ενημέρωση Πολιτών

Ανακοίνωση ειδικών τμημάτων ιταλικής γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο πλαίσιο διερεύνησης δυνατοτήτων συνεργασίας με φορείς του Ελληνικού Δημοσίου και κατόπιν επικοινωνιών με την Υπηρεσία μας, σχεδίασε και υλοποιεί Ειδικά Τμήματα Ιταλικής Γλώσσας για Δημόσιους Υπαλλήλους διάρκειας 90 ωρών, σε δύο περιόδους, οι οποίες αρχίζουν τον Οκτώβριο του 2014 η πρώτη (45 ώρες), και τον Ιανουάριο του 2015 η δεύτερη (45 ώρες).

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τη διαδικασία αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το κόστος, το πρόγραμμα μαθημάτων καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια για τα ως άνω Ειδικά Τμήματα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.iicatene.esteri.it/IIC_Atene/Menu/Imparare_Italiano/I_corsi_di_lingua/Calendario/Livello_2/

Επισημαίνεται ότι στην παρούσα φάση τα ανωτέρω μαθήματα θα πραγματοποιούνται από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο μόνο στην Αθήνα.

Οι Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού των Υπουργείων, των Γενικών και Ειδικών Γραμματειών και των φορέων παρακαλούνται να διαβιβάσουν άμεσα, ηλεκτρονικά, την παρούσα εγκύκλιο σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς.

Επίσης, παρακαλούνται οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις του Κράτους να διαβιβάσουν άμεσα, ηλεκτρονικά, την παρούσα σε όλους τους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα τους.

Ο Προϊστάμενος της Γενικής

Διεύθυνσης

Γιάννης Σπηλιωτόπουλος

 

– Γραφείο Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

– Γραφείο Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

– Γραφείο Γενικού Γραμματέα ΥΔΜΗΔ

– Δ/νση Διοικητικού

 

Συνημμένα:

Η Ανακοίνωση ειδικών τμημάτων ιταλικής γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους, με ΑΔΑ: 7Λ9ΙΧ-Ρ9Γ